Kedves Győző!

A jótékonyságról és az adakozásról pedig el ne feledkezzetek, mert ilyen áldozatokban gyönyörködik Isten. Zsid 13,16

Szeret az ÚR bennünket. Azért is növelte az egyházunknak felajánlott adó 1%-okat, mert azt akarja, hogy a nekünk adott anyagiakkal és a lelki ajándékokkal jól sáfárkodjunk.

Nektek, a gyülekezetnek is szeretném megköszönni egyházunk elnöksége és a kommunikációs osztály nevében is, hogy úgy éltek hívő emberekként, és úgy szolgáltok Pestújhelyen az emberek között, hogy azáltal az Úr megerősíti a bizalmat abban a szolgálatban, amit baptistákként végzünk.

Magam is nem győzök csodálkozni azon, hogy Isten ekkora bizalommal van baptista közösségünk iránt, és ekkora nagy szolgálatot bízott ránk. Lelkipásztori szolgálatom elején nem is mertem remélni, hogy ennyi régi és új gyülekezet, ennyi iskola és szociális intézmény, s azoknak számtalan települési szolgálata fogja bizonyítani sokaknak, hogy „Jó az ÚR”!

Teljes szívvel vágyom arra, hogy szolgálatunknak még több lelki gyümölcse legyen: megtérőkben, megújulókban, helyreállt életekben és családokban, települést segítő kezdeményezésekben. Ezt kívánom számotokra is.

Szeretném, ha tudnátok, hogy eddig közös szolgálatunk eredményeként közel 40 ezer adózó 234 millió forinttal támogatta a baptisták emberek közötti szolgálatát adója 1%-val. 2019-ben ez az összeg 189 millió Ft volt. Az előző évhez képest a felajánlott összeg 45 millió forinttal, a felajánlók száma pedig 4 ezer fővel növekedett ebben az időszakban. (A csatolt dokumentumban más egyházak adatait is láthatjátok.) A közösen végzett munka Isten áldásával meghozza a gyümölcseit.

Szeretettel arra kérlek, hogy légy kedves a köszönetet, az elismerést és az igei bátorítást tolmácsolni gyülekezetednek és a támogatóknak az istentiszteleten és az interneten keresztül.

Kívánom, hogy életetek és szolgálatotok még több gyümölcsöt hozzon az ÚR dicsőségére, hogy ezáltal még több embertársunk tapasztalhassa meg Isten üdvözítő szeretetét.

Testvéri szeretettel és barátsággal munkatársaim nevében is,

Háló Gyula